16-02-10

Zinderende Zemstse Paasvakantie

Paasei

De Zemstse dienst Vrije Tijd zal komende paasvakantie, samen met een aantal Zemstse (professionele) spelers binnen de vrijetijdssector, een geïntegreerd en gezamenlijk activiteitenaanbod aanbieden in en rond het Bloso-domein.


Achterliggende doelstelling is om de samenwerking tussen de verschillende Zemstse partners (dienst Vrije Tijd, Bloso, Sportimonium, toerismevereniging VVV, Semse, enz…) te bevorderen.

Het idee is mee ingegeven door het besef dat we moeten profiteren van het feit dat Zemst als gemeente rijk is aan een strand en een zwemvijver.

Het is ook mooi meegenomen dat het Bloso-strand en de Bloso-vijver een laagdrempelige en toegankelijke locatie is.


Uitgangspunt is om het activiteitenaanbod in eerste instantie ook laagdrempelig te houden.

Voorstel is om te beginnen op paasmaandag met een paaseierenraap voor de kinderen en op vrijdag af te sluiten met een openluchtfilm of DJ-set.

Staan ook nog op het programma: dauwtrip met ontbijt, paardrijden, volksspelentornooi, sportelen voor jong & minder jong, kabouterwandeling, dansactiviteit voor senioren, circustechnieken, enz.

Het ontwerp van de programmafolder is zo goed als klaar. Tegen eind februari wordt deze verspreid onder alle Zemstse scholen. De folder zal ook ter beschikking zijn op tal van socio-culturele plekken.

10:13 |  Facebook

De commentaren zijn gesloten.